Kineski horoskop za maj:Jednom znaku ce srce biti slomljeno kao nikada ranije!

Kineski horoskop za maj:Jednom znaku ce srce biti slomljeno kao nikada ranije!

11. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Mesec maj moze da bude jedan od onih kada cete konacno doci do svog cilja. Vama sledi sjajan period, pre svega za posao. Kada neko cini dobro onda moze dobrom i da se nada. Mislite o tome jer je i nemoguce moguce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Dakle, mesec maj moze da donese niz lepih stvari ali sve ostalo je samo na vama. Mislite o tome jer je vazno da znate sta zelite.

 

 STRELAC

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je iskren, odan, veran. Da je on sve ono o cemu ste vi do sada mastali. Razmislite o svemu, i bice vam jasno da svakako da postoji neko ko je spreman da vam uzvrati istom merom.

 

 JARAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Vama ce ovaj mesec doneti ostvarenje jedne velike zelje. Mislite o tome sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa svojim zeljama. Vreme je za promene.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani za promene. Samo je vrlo vazno da kazemo da nema sumnje da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Sreca je konacno na korak od vas i vi ste to zasluzili.

 

RIBE

Ljubav je vase drugo ime. Sada su konacno pred vama dani za ostvarenje svega o cemu ste do sada mastali. Mislite o tome. Jasno je da neko sa vama zeli jos jednu sansu, ali odluka o tome je ipak na vama.

Stranice: 1 2