RAK  ce  PRUZITI SRECU onima koje VOLI pa cak i po CENU SVOJE  PATNJE!

RAK ce PRUZITI SRECU onima koje VOLI pa cak i po CENU SVOJE PATNJE!

11. Maja 2023 0 By Luca

RAK

On je nezan,on je iskren,on je znak koji zna da voli. I znak koji zivi za to da voli i da      bude voljen. Nista jednom raku nije vazno na svetu kao cinjenica da je voljen i da  ima kraj sebe prave ljude. Osobu rodjenu u ovom  znaku nikada ne moze da usreci novac, jer on nije materijalista. Radan je,vredan i odgovoran i znak koji ce  neumorno da radi kako bi  sebi i onima koje voli  obezbedio  sve. Ali,     on  je osoba koju ne moze usreciti ono materijalno zato sto savrseno zna da se one najlepse  stvari nikad ne mogu kupiti.

Moramo da dodamo da je rak neko ko ume da bude  vas prijatelj i vase rame za  plakanje uvek i na svaki nacin.   I onda kada      zavoli on cini sve da bi usrecio one koje voli… I  na svaki moguci  nacin. Osoba je koja ce vrlo cesto da  zaboravi na svoje zelje. Zato sto  zeli da na prvo mesto stavi one do kojih mu je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU ako si RAK, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Cak i po cenu toga da on pati, on ce   pristati na bol i suze samo kako bi usrecio one do kojih mu je stalo.

Moramo da kazemo da ne postoji ono   sto nece uciniti kada se iskreno zaljubi i kada iskreno zavoli, ali isto to ocekuje i od voljene osobe.

Jako je vazno da kazemo da ne postoji ono sto ne bi ucinio  za one koje voli ali isto to ocekuje i od njih. Osoba je koja ume mnogo da trpi i prasta ali za sve  postoji prvi i poslednji put.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2