Dnevni ljubavni horoskop za subotu,13.maj:Srce ponovo hoce bivsu ljubav!

Dnevni ljubavni horoskop za subotu,13.maj:Srce ponovo hoce bivsu ljubav!

12. Maja 2023 0 By Dejana

 Ova subota bi mogla da bude dan za necije pomirenje.

 

 OVAN

Subota koja je pred nama ce doneti promene. Vase srce ce prosto odluciti da se ponovo bori za osobu iz proslosti. Vi prosto niste uspeli da je prebolite iako ste dali sve od sebe. Ne mozete nista da uradite kako bi ste to promenili.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se i vama dese neke lepe stvari. Jedna osoba iz vase proslosti i dalje misli na vas. Ona ce vrlo verovatno jos danas da vam se javi,a sve ostalo je samo na vama. Fokusirajte se.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovo biti dan za promene. Da ce doci do toga da se uverite u to da vas neko voli. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i idite u korak sa vremenom.

 

 RAK

Vrlo je vazno da imate na umu da ce ovaj dan doneti pravu ljubav. Da ste vi neko ko ima stav i ko zna sta je ono sto zeli. Mislite o tome i znajte da je i nemoguce moguce ovog puta. Vreme je da se dese cuda.

 

 LAV

Konacno su pred vama dani za pravu ljubav.Samo ostanite ono sto jeste i nemojte odustajati od onog sto naumite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Sve ostalo je ipak samo na vama. Imacete srece.

 

 DEVICA

Konacno, subota kada cete doneti jednu veliku odluku. Vreme je da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Vi ste osoba koja je dala sve od sebe da uspe i sada je doslo vreme za lepsa desavanja i pravu ljubav.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2