U naredna 72 sata neko mora da bira izmedju razuma i srca ….

U naredna 72 sata neko mora da bira izmedju razuma i srca ….

15. Maja 2023 0 By Luca

VAGA

Vrlo je vazno da naglasimo da ce ovo biti sedmica kada ce sve biti moguce. To je ono sto je bitno. U ovim danima vam sledi ostvarenje jedne velike zelje i cinjenica je da nema nimalo sumnje da ste vi to i zasluzili.

 

SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas voli jedna vaga. U danima koji su pred nama cete shvatiti o kome je rec.  Svakako da bi ste trebali da joj date sansu jer nema sumnje da je iskrena prema vama.

 

STRELAC

Vrlo je vazno da naglasimo da ce ovo biti poseban period za vas. Period kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze i to je bitno.

 

JARAC

U ovim danima ce  doci do toga da vam se neke zelje ostvare. To je ono sto moramo reci. Bitno je da naglasimo da ste neko ko je srecu zasluzio i koga ce ona docekati u danima koji slede. Moze se reci da vam sledi poseban susret.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

VODOLIJA

Konacno ce sve doci na svoje. Ovo ce biti sedmica ostvarenja vasih zelja kada pricamo o ljubavi. Ako do sada niste upoznali nekoga ko je spreman da se bori za vas onda znajte da ce doci do toga u danima koji slede.

 

RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce ovo biti sedmica za promene. Neko ste ko se uvek borio za srecu i sada je konacno ona na korak od vas. Posle niza suza ce doci do ostvarenja necega do cega vam je jako stalo.

Stranice: 1 2