Astro prognoze od 19 maja do 26.maja:Nova sedmica aprila donosi promenu!

Astro prognoze od 19 maja do 26.maja:Nova sedmica aprila donosi promenu!

17. Maja 2023 0 By Dejana

 Jos jedna sedmica je pred nama.Vreme je da se zavrsi i april, ali svaki kraj je jedan novi pocetak…

 

 OVAN

Vama nova sedmica bas i nece doneti lepe stvari. Vrlo je moguce da cete biti tuzni u danima koji su pred nama,ali ne mozete nista uraditi kako bi ste to promenili. Fokusirajte se na ono sto zelite.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da ce nova sedmica, ujedno i zadnja sedmica u ovom mesecu, vama biti jako talicna kada je u pitanju karijera. Moguce je da ce nastupiti velike promene.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je izvesno da neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu priliku. Ova sedmica je sansa da shvatite o kome je rec, a samo vi znate  hocete li toj osobi dati sansu ili ne.

 

 RAK

Vrlo je moguce da ce nova sedmica aprila vama doneti srecu. Znak ste koji je prosao mnogo toga ali napokon vam sledi ostvarenje jedne velike zelje i sreca o kakvoj ste mastali. Slede velike promene koje ste dugo cekali.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate sta je ono sto zelite.Ko je osoba koju zelite i sta je ono sto vam treba za srecu. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. To bi moglo skupo da vas kosta.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste voljeni. Da ste napokon dosli do svog cilja i dobili ono o cemu ste mastali. Vi ste znak ciji zivot nije bio lak ali sada konacno slede dani za radost. Slusajte svoje srce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2