Astro prognoze od 19 maja do 26.maja:Nova sedmica aprila donosi promenu!

Astro prognoze od 19 maja do 26.maja:Nova sedmica aprila donosi promenu!

17. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Sedmica koja je pred nama ce biti prilika da se uverite  u to da  postoji neko ko vas voli. Neko ko je siguran u svoje namere sa vama i ko je iskren kada kaze da zeli da sa vama provede ostatak svog zivota. Sve ostalo je samo na vama.

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da se fokusirate na ono sto vam treba. Neko iz vase proslosti itekako sa vama zeli jos jednu sansu a samo je na vama hocete li je dati.

 

 STRELAC

Nova sedmica aprila moze da bude period kada cete odluciti da promenite neke stvari u svom zivotu. To je ono sto je izvesno jer je jedan deo vas sada jako tuzan i zelite da dovedete sve u red. Samo polako i bez nepromisljenih odluka.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  JARAC

Moramo da kazemo da je jasno da vas neko voli. Da postoji osoba koja je spremna da vam bude podrska u svemu i da je vrlo vazno da se fokusirate na nju. Itekako bi mogla da vas usreci iako se vama sada tako ne cini.

 

 VODOLIJA

Emocije su vam naglasene. Bice ovo dan kada ce i vama krenuti na bolje. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite jer je ovog puta sve moguce. Zivot je ipak samo jedan, ne obecavajte sto ne mozete da ispunite.

 

 RIBE

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Vreme je da se zapitate sta je ono sto zelite i da ucinite kako vam nalaze vase srce. Nova sedmica je ujedno i nova sansa za vasu srecu. Vi to zasluzujete.

Stranice: 1 2