Dnevni ljubavni horoskop za 19.maj:Evo kome ce ovaj petak promeniti zivot…

Dnevni ljubavni horoskop za 19.maj:Evo kome ce ovaj petak promeniti zivot…

18. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav vam je na prvom mestu. Samo nemojte odustajati od onog sto hocete, i idite ka onome sto zelite. Bice ovo dani kada zaista sve moze da dodje na svoje i vazno je da ne obecavate previse. Vama ovi dani bas i nece biti sjajni.

 

 SKORPIJA

Ljubomora vam je veliki problem. Vama ovaj petak nece lako pasti. Dali ste sve od sebe da se neke stvari promene ali nije uspelo. Ali, ono sto treba da znate jeste da je voljena osoba iskrena i da joj jeste iskreno stalo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Bice ovo dani za romansu. Dani za pravu ljubav. Ovaj petak vama donosi lepe vesti. Samo ostanite ono sto jeste i nemojte odustajati od onog sto naumite. Vazno je da mislite na sebe i na svoje zelje u danima pred nama.

 

 JARAC

Jedan rak prema vama gaji jake emocije.On to dobro krije zato sto se jednostavno plasi razocarenja. Ali, morate znati da je izvesno da mu je iskreno stalo. Da je samo pitanje dana kada ce vam to i dokazati. Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti dani za vas. Dani za pravu ljubav. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Razmislite o svemu jer vas cekaju neke velike odluke i mogucnost velikog izbora.

 

 RIBE

Ovaj dan ce vama doneti dilemu. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Da li cete mu dati sansu ili ne, to je samo na vama.Ali, treba da znate da je ta osoba zaista iskrena u svojim namerama.

Stranice: 1 2