Dnevni ljubavni horoskop za 22.maj:Ponedeljak kao stvoren za nove ljubavi!

Dnevni ljubavni horoskop za 22.maj:Ponedeljak kao stvoren za nove ljubavi!

21. Maja 2023 0 By Dejana

 Sledi jos jedan ponedeljak i nema nimalo sumnje da ce nekome biti divan i talican.

 

 OVAN

Ovaj ponedeljak ce vama doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga ali ono sto moramo da kazemo jeste da ce sve doci na svoje. Vi ste neko kome sledi prilika za promenu.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko ume i zna da se bori za ono do cega mu je stalo. Razmislite o tome, jer mnogo toga itekako moze da dodje na svoje. Nemojte odustajati od onog sto naumite.

 

 BLIZANCI

Ljubav je vase drugo ime. Vazno je samo da ostanete ono sto jeste. Bice ovo dani za velika iznenadjenja u vasem zivotu. Jedan rak je iskren u svojim namerama sa vama i itekako bi ste trebali da mu date priliku.

 

 RAK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se i vama dese lepe stvari. Ovaj ponedeljak vama moze da donese mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Kada neko voli kao vi onda pre ili kasnije pronadje nekog istog.

 

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo kada su u pitanju dani koji su pred nama jeste da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i ko ce vam u svemu biti oslonac i podrska. Mislite o tome jer je sada sve moguce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Vazno je da imate na umu da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam sve kaze ali ko se sa druge strane plasi vaseg odbijanja. Mnogo toga je na vama ali treba da znate da su namere te osobe iskrene.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2