Dnevni ljubavni horoskop za 22.maj:Ponedeljak kao stvoren za nove ljubavi!

Dnevni ljubavni horoskop za 22.maj:Ponedeljak kao stvoren za nove ljubavi!

21. Maja 2023 0 By Dejana

VAGA

Vazno je da idete u korak sa svojim zeljama. Da se pomirite da ne mozete dobiti sve sto zelite ma koliko da vam do toga bilo stalo. Nemojte odustajati od svojih planova vec idite ka njima. Zivot je samo jedan.

 

 SKORPIJA

Vrlo je bitno da kazemo da ce ova nedelja vama biti jako lepa i talicna. To je izvesno. Zato, pocev od danas, treba da se posvetite sebi jer je vrlo moguce da cete saznati da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite.

 

 STRELAC

Nemojte odustajati od onog sto naumite. Pustite da vas vodi vase srce. Ovo moze da bude dan kada ce sve doci na svoje. Jedan rak je spreman da se bori ne bi li vam svoju ljubav dokazao i pokazao na delu. Mislite o tome.

 

 JARAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Ali, vazno je da kazemo da cete u danima koji su pred nama doci do svog cilja. Kada se neko trudi kao vi onda pre ili kasnije uspe u svojim namerama. Bitno je da se posvetite sebi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VODOLIJA

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori ne bi li vam svoje emocije dokazao i pokazao na delu. Uz samo malo srece ce sve doci na svoje. Mislite o tome jer iznenadjenja mogu da uslede.

 

 RIBE

Jako je bitno da imate na umu  da ce doci do promena. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Ovaj ponedeljak vama moze da donese mogucnost ostvarenja jedne velike zelje.

Stranice: 1 2