Dnevni ljubavni horoskop za  23.maj:Utorak iz snova sledi za ova tri znaka zodijaka!

Dnevni ljubavni horoskop za 23.maj:Utorak iz snova sledi za ova tri znaka zodijaka!

22. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Bice ovo dani za srecu. Dakle, ovaj utorak itekako moze da vam donese nesto lepo. Dugo ste cekali na to ali sada su pred vama dani za emocije. Kada se neko trudi kao vi onda pre ili kasnije za to bude i nagradjen.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Sve je doslo na svoje. Utorak koji sledi ce biti prilika da se uverite u necije emocije. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Na vama je hocete li toj osobi dati priliku ili ne. Mislite o tome jer je mnogo toga ovog puta na vama.

 

 STRELAC

Konacno, dani za srecu. Dani za ljubav i emocije koje vi niste mogli ni da naslutite. Ovo ce biti dani za najlepse promene u vasem zivotu. Dovoljno je da mislite na sebe i na ono do cega je vama licno stalo. Nemojte to zaboraviti.

 

 JARAC

Konacno su pred vama dani za pravu srecu. Samo je vazno da ne dizete ruke od onog sto naumite. Bitno je da o svemu dobro razmislite. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi  gde je stala.

 

 VODOLIJA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da mislite na sebe. Neko vas voli iskreno i samo je pitanje dana kada cete o tome sve saznati.Ako toj osobi date priliku itekako je moguce da ce vam dokazati da je vredna toga.

 

 RIBE

Bice ovo dani za promene. Moguce je da ce ovaj utorak doneti ostvarenje jedne velike zelje. Cekali ste na bolje dane i oni su sada konacno pred vama. Nista vam nece faliti, nemate razloga da mislite negativno.

 

Stranice: 1 2