Naredni period:Vaga i bik ce doziveti nesto posebno,a neko se gorko kaje!

Naredni period:Vaga i bik ce doziveti nesto posebno,a neko se gorko kaje!

27. Maja 2023 0 By Dejana

Zavirite u tajne svoje bliske buducnosti putem ovog horoskopa…

 

  BIK

Vi cete neko kome ce naredni period doneti ono sto ne ocekujete. I velike su sanse da ce to zapravo biti prilika da ostvarite svoje velike zelje. Ako ste sada slobodni i ako zelite da se to promeni… Da napokon pronadjete svoju srodnu dusu, imajte na umu da ce sve doci na svoje. Da su sada pred vama dani za iznenadjenja i dani kada moze da usledi ljubav na prvi pogled. Vi inace i niste osoba koja veruje u takvu vrstu emocija ali ono sto moramo da kazemo jeste da je i nemoguce nemoguce za vas ovog puta.

Ako ste u vezi, vama ce naredni period doneti dokaz da je osoba kraj koje ste ona prava. Da joj je iskreno stalo i da konacno imate kraj sebe nekoga ko ce vas voleti svim srcem. Velika radost je sada pred vama i nema nimalo sumnje da ste je vi i zasluzili. Mozda to nece biti prosidba, ako je to ono o cemu mastate, ali nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani kada ce vam biti jasno da treba da cuvate voljenu osobu!

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce vama naredni period doneti kajanje. Vi cete se prosto suociti sa posledicama svojih losih odluka. Retko ko je imao srece onoliko koliko ste imali vi ali vam je bio problem da to i sacuvate. I to je ono sto moramo da kazemo. Imali ste kraj sebe nekoga ko je bio spreman da vam bude i podrska i oslonac… No, vi ste oduvek vazili za osobu koja hoce jos i jos. I sada ne mozete uraditi bas nista osim da to prihvatite. Da se pomirite sa tim da ste na neki nacin sami krivi sto niste znali da cuvate tu srecu. Vas sada stize kajanje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2