Svako dobije ono sto zasluzuje:Karmicki ljubavni bumerang nikoga nece promasiti!

Svako dobije ono sto zasluzuje:Karmicki ljubavni bumerang nikoga nece promasiti!

27. Maja 2023 0 By Dejana

Sada vam sledi susret sa nekim ko ce umeti i znati da vas voli na pravi nacin. Nema sumnje da cete upoznati nekoga ko ce znati da vam na delu dokaze i pokaze sta je to prava ljubav. Vi cete se tek uveriti da za svakoga od nas postoji srodna dusa.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Vama ljubav dugo nije bila u fokusu. Kao da ste se vise bavili svim drugim osim emocijama. No, istina je da ste zapostavili svoju voljenu osobu na neki nacin. Da je ona cinila sve sto je mogla da vas usreci, ali da vi to niste primecivali. Kao da ste bili u ljubavi sa svojim poslom, i kao da vas je zanimao samo novac.

Sada vam sledi period kada cete shvatiti da itekako imate dovoljno novca ali da vam to nista ne znaci ako nemate ljubav,a nemate je…

Bumerang vas stize i itekako ce vam biti jasno gde ste pogresili. Ne mozete bas nista da uradite kako bi ste to promenili. Imali ste sve, imali ste sansu da ostvarite svaku svoju zelju ali vam je bilo malo.

Sada su konacno pred vama dani za iznenadjenja. I nemojte odustajati od onog sto naumite jer su tek sada pred vama dani kada cete nauciti jednu vaznu lekciju. Da treba da cuvate ono sto imate i da je zivot samo jedan. Da se vreme ne vraca.  Da nema tog novca na svetu koji moze da kupi srecu i ljubav.

Nekome ste slomili srce. Cini se da dolazi vreme kada ce i vase biti slomljeno.

Stranice: 1 2