Srce ce im biti slomljeno:Ovi znaci nisu svesni da vole pogresnu osobu!

Srce ce im biti slomljeno:Ovi znaci nisu svesni da vole pogresnu osobu!

17. Juna 2023 0 By Dejana

 Ako ste rodjeni u navedenim znacima, imajte na umu da vam sledi, nazalost, tezak period…

 

 BIK

Vase srce ce biti slomljeno. Ali, ne zato sto je vasa voljena osoba neiskrena, ni zato sto joj nije iskreno stalo. Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani tokom kojih ce doci do toga da shvatite da ste vi napravili gresku. Vi ste imali kraj sebe nekoga ko vas je iskreno voleo. Imali ste nekoga ko je spreman da vam bude podrska u svemu, ali je vama prosto bilo malo. Vi ste znak koji je prosto zeleo vise i vise, i na kraju ste sami izgubili svoju srecu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Doci ce do toga da vam voljena osoba okrene ledja. Ona, jednostavno, ne moze i ne zeli vise da tolerise vase takvo ponasanje. Vase lazi, vasa obecanja, od kojih na kraju ne bude nista. Jedino sto u ovom trenutku mozete da uradite jeste da prihvatite da ste vi sami krivi za sve. Vama niko nije slomio srce, vi ste ga slomili sami sebi onog trenutka kada ste odlucili da se igrate, da obecavate lazno,da prosto idete iz greske u gresku.

Konacno ce vam biti jasno koliko ste pogresili i koga ste imali kraj sebe onog trenutka kada saznate da je voljena osoba krenula dalje. Kao da cete, zapravo, tek tada i shvatiti da ste bili voljeni. Da ste imali nekoga kome ste bili na prvom mestu, samo sto to vama nije bilo jasno. Kasno je da se kajete, ta osoba vam nikada i ni u kom slucaju nece oprostiti, jer je prosto odlucila da krene dalje. Nju ce vec neko umeti da voli na nacin na koji vi niste nikada.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2