Vladavina raka pocinje 22.juna i traje do 23.jula:Ovim znacima donosi najvece promene!

Vladavina raka pocinje 22.juna i traje do 23.jula:Ovim znacima donosi najvece promene!

17. Juna 2023 0 By Dejana

 

   DEVICA

Drage device, vi ste drugi znak koji ce tokom vladavine raka doziveti velike promene. Vama ce vladavina ovog znaka doneti mogucnost upoznavanja jedne posebne osobe. Jasno je da cete tek moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali.

Sledi vam jedan poseban period. Ako ste sada u vezi onda imajte na umu da je moguce da vas voljena  osoba voli. Da je zaista iskrena u svojim namerama i emocijama i da ona moze da zamisli da kraj vas provede ostatak svog zivota. Samo je pitanje sta je ono sto vi zelite i sta je ono sto vama za srecu treba.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 RAK

Vasa vladavina, vase vreme, vasi rodjendani… Samim tim i ne cudi sto cete upravo vi doziveti najvise promena u narednih mesec dana.

Ako sada patite zbog neke ljubavi iz proslosti, imajte na umu da ce doci do pomirenja. Da ta osoba jednostavno oseca isto sto i vi, i da joj je iskreno stalo. Zato, predjite preko ponosa, zaboravite inat, nemojte nikome dozvoliti da vam prica kako cete ziveti, i koga voleti.

Nekada se zaista isplati zaboraviti na sve i fokusirati se na buducnost. Ljubav je emocija koja cesto zahteva kompromise i promene ali kada je emocija prava onda sve vredi.

Dakle,dragi rakovi, srecan vam rodjendan, i uzivajte u svemu sto sledi, jer ce naredne sedmice biti zaista zanimljive. Naravno, na lep nacin.

 

Stranice: 1 2