Gresis zato sto mislis da je jedini na svetu,i zato sto ne vidis koliko ti on samo tuge donosi…

Gresis zato sto mislis da je jedini na svetu,i zato sto ne vidis koliko ti on samo tuge donosi…

1. Jula 2023 0 By Dejana

Sve dok gledas u proslost, srecu neces naci.Sve dok se nadas da ce uslediti cudo, kao da ne znas da se cuda ne desavaju.

 

Gresis zato sto mislis da je vredan svega. Zato sto mislis da ce se promeniti, zato sto verujes u bolje. Zato sto ne znas da cenis sebe jer da umes, ti bi otisla i nasla bi nekoga ko ume da te voli i nekoga ko je spreman da ti u svemu bude podrska i oslonac.

Nekoga ko zapravo jedva ceka da te voli… Nekoga ko jedva ceka da te usreci, nekoga ko jedva ceka da ti krenes dalje.

Ti si zena koja stalno gleda u proslost umesto da se okrenes ka buducnosti i tu najvise gresis.

Ti si zena koja ocekuje cudo, umesto da se sama bori za sebe i za ono do cega joj je stalo. Ali, ne i za njega, tog sebicnog muskarca koji je oduvek voleo samo sebe i koji samo za sebe mari.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Moras da nadjes snage da odes od onog ko ne zna da ceni ono sto sa tobom ima jer si ti zena koja ce tek moci da kaze da je dobila sve ono sto zeli. Ali, sve dok gledas unazad i sve dok se nadas necemu sto se nikada nece desiti, ti srecna neces biti.

Moras da nadjes snage da odes od onog ko ne zna da ceni tvoju ljubav…

Ti si zena koja je jaka i snazna i zena koju tek cekaju bolji dani. Osmeh ce biti tvoj zastitni znak i nema nimalo sumnje da si ga zasluzila. Da ce jednom doci do toga da se ostvaris na svim poljima i da ljubav konacno pokuca na vrata tvog zivota. Ono sto je bitno da naglasimo jeste da si zasluzila da ti krene na bolje. Da dobijes ono o cemu si mastala….  To je muskarac kojem ces biti na prvom mestu, bas kao sto zasluzujes i bas kao sto mastas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jako je vazno da imas na umu da je ovog puta i nemoguce moguce i da ces tek moci da kazes da si dobila ono do cega ti je stalo…

Prestani vec jednom da se nadas cudu jer nema nimalo sumnje da se ona ne desavanju. Krajnje je vreme da uzmes svoj zivot u svoje ruke i da se ponasas u skladu sa svojm zeljama. Zapravo, sa onim sto hoces.

Neka te ovog puta vodi tvoj razum. Predugo si ti cekala i marila za nekoga ko nikada nije umeo i znao da ceni ono sto sa tonom ima.

Predugo si cekala i gresis i dalje sto mislis da ce neko da shvati koliko ti vredis. Jako je vazno da dignes ruke od svega toga i da se fokusiras na nesto novo.

Cak i da patis najvise na svetu…Znaj da ce sve proci i da ces moci da kazes da ti je doslo vreme za srecu.

Ali da bi bila srecna prvo moras da pronadjes nekoga ko ce te voleti. To neces moci sve dok gledas u proslost… Tu srece nema.