Jul i desavanja:Saznajte sta vam donosi horoskop za drugi letnji mesec!

Jul i desavanja:Saznajte sta vam donosi horoskop za drugi letnji mesec!

1. Jula 2023 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da ce jul biti jako lep i zanimljiv, ali naravno, ne svakome.

 

 OVAN

Jul ce biti mesec kada cete vi doneti neke velike odluke. To je ono sto moramo da kazemo. Pred vama su dani tokom kojih ce doci do toga da se kolo srece okrene ali je jasno da vas cekaju neke promene. Mislite o tome.

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Vi cete viti znak koji  ce doziveti niz promena i to je ono sto je vrlo vazno da naglasimo. Kao neko ko je cinio dobro, sada mozete dobrom i da se nadate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Jasno je da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Neko vas voli i nekome ste jako vazni i dragi. Sve ostalo je na vama. Bice ovo dani kada cete doci do svog cilja i poceti ispocetka sa nekim do koga vam je stalo. 

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Sve moze da dodje na svoje. Voljeni ste i volite. Bice ovo dani kada zaista sve moze da dodje na svoje bas kao sto ste oduvek i zeleli.

 

 LAV

Sjajno se osecate. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu. Sledi vam period kada je sve moguce. Kada se neko trudi kao vi onda pre ili kasnije za sve to bude i nagradjen.

 

 DEVICA

Konacno dani za ljubav. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ce sreca tek da vas pogleda. Bitno je da imate na umu da su pred vama dani kada se desavaju lepe stvari, sve ostalo je ipak samo na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da sledi period za promene. Dani tokom kojih ce doci do toga da se neke zelje ostvare. Razmislite o tome, ovog puta je i nemoguce moguce i imajte to na umu,.

 

SKORPIJA

Konacno su pred vama dani za pravu ljubav. Vazno je da kazemo da vam sledi mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Zasluzili ste da vam krene na bolje, ljubav itekako moze da vam pokuca na vrata i u to nema sumnje.

 

 STRELAC

Vrlo je moguce da su sada pred vama dani kada cete doci do svog cilja. Ali, ono sto je bitno da naglasimo jeste da je sve moguce kada ste vi u pitanju. Voljeni ste, volite, i to je najvaznije od svega. Mislite o tome.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Ostalo je na vama. Imacete srece vise nego sto mozete da zamislite, i to je vazno da znate.

 

 VODOLIJA

Bice ovo nedelja kada vas cekaju promene. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da pokusa jos jednom. Sve ostalo je na vama, sledi vam niz jako lepih desavanja i sreca o kakvoj ste do sada samo mastali. Imajte to na umu.

 

 RIBE

Jasno je da ste vi voljeni. Da imate u svojoj blizini nekoga ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Ako odlucite toj osobi da date sansu znajte da je sve moguce. Da cete tek moci da kazete da ste dosli do svog emotivnog cilja.