Danas je pun mesec u znaku jarca:Evo kome 3.jul moze da promeni zivot!

Danas je pun mesec u znaku jarca:Evo kome 3.jul moze da promeni zivot!

2. Jula 2023 0 By Dejana

 Pun mesec danas ulazi u znak jarca. Evo prilike da saznate sta ce vam naredni period doneti.

 

 OVAN

Pun mesec je u znaku jarca,a vi cete imati zelju da promenite mnogo toga u svom zivotu. To je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Zaista vam dolaze dani za promene na bolje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mnogo ste patili ali svemu tome je konacno dosao kraj. Postoji neko iz vase proslosti kome je i dalje stalo.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da naglasimo da ce vama pun mesec doneti potrebu da menjate nesto u svom zivotu. Sve ostalo je samo na vama. Voljeni ste i volite, i vazno je da se fokusirate na sve ono do cega vam je stalo.

 

 RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Da su tek pred vama dani kada ce sve biti moguce. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite, jer tek slede trenuci za srecu, a ljubav i radost.

 

 LAV

Pun mesec u znaku jarca vama nece doneti nista posebno. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo.Sve dok se ponasate hladno, sreca ne moze da se useli u vas zivot. Ponasajte se u skladu sa svojim zeljama.

 

 DEVICA

Konacno su pred vama dani kada cete saznati da vas neko voli. Sledi vam nova sansa za srecu i za ljubav. Bice ovo dani za velike promene, i vrlo je moguce da ce neke zelje konacno biti ostvarene.

 

 VAGA

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. To je poruka koju sada imamo za vas. Vazno je da se posvetite sebi i da uzivate u svemu sto sledi. Bice ovo zanimljivi trenuci i radost koju niste ni slutili.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Pun mesec vama nece doneti velike promene.Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da iznenadjenja tek mogu da uslede. Kada se neko trudi kao vi, kada se neko bori, onda se taj rad i trud konacno isplate. To je sada vas slucaj.

 

 STRELAC

Nemojte odustajati od svojih zamisli. Bicete jako blizu ostvarenja svog cilja. Zaista vam sledi period kada ce cuda biti moguca i kada cete doci do ostvarenja svoje zelje. Sve ostalo je samo na vama.

 

 JARAC

Vazno je da se ponasate u skladu sa onim sto zelite. Vi ste ovog puta jako blizu ostvarenja svoje zelje. Razmislite o svemu, itekako je moguce da ce doci do promena koje sada ne mozete ni da naslutite.

 

 VODOLIJA

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Sledi vam period kada zaista sve moze da dodje na svoje. Bice ovo period za promene, ali je bitno da smanjite svoja ocekivanja. Vazno je da pazite sta obecavate.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se neke zelje ostvare. Bice ovo dani kada cete doci do svog cilja. Postoji neko iz vase proslosti ko jedva ceka da vas uveri u svoje emocije. Dajte toj osobi sansu.