Dnevni ljubavni horoskop za ponedeljak,3.jul:Sledi lepsi period u necijem zivotu!

Dnevni ljubavni horoskop za ponedeljak,3.jul:Sledi lepsi period u necijem zivotu!

2. Jula 2023 0 By Dejana

 Jos jedan ponedeljak je pred nama. Iznenadjenja mogu da uslede.

 

 OVAN

Vama ovaj ponedeljak nece doneti nista posebno. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Sledi vam mogucnost ostvarenja jedne velike zelje, ali ne danas. Morate o svemu da razmislite i da se zapitate sta je ono o cemu mastate…

 

 BIK

Sledi vam dan kada treba da se posvetite sebi. Znak ste koji je prosao mnogo toga ali je vrlo vazno da kazemo da je sve to sada iza vas. Sledi vam period za promene, za ljubav i za srecu. Bice ovo dan kada cete doci do svog cilja.

 

 BLIZANCI

Konacno, period za radost je pred vama. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Bice sve ostalo na vama, jer samo vi znate sta je ono sto zapravo zelite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Konacno su i za vas dosli lepsi dani. Samo je bitno da uzivate u nizu ostvarenja jedne velike zelje.  Fokusirajte se na ono do cega vam je stalo, i znajte da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude oslonac.

 

 LAV

Jako je vazno da kazemo da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da vas neko voli. Dakle, vama ovaj ponedeljak moze da donese niz lepih desavanja. Sve ostalo je na vama. Imacete srece vise nego sto mislite.

 

 DEVICA

Konacno, sreca je u najavi. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Ljubav je vase drugo ime i napokon su pred vama dani kada ce  emocija da pobedi. Zasluzili ste da vam se dese lepe stvari.

 

 VAGA

Ljubomora vam pravi velike probleme. To je ono sto moramo da kazemo. Uskoro ce doci do toga da se kolo srece okrene, i da se uverite da je neko iskren prema vama. Sve ostalo je samo na vama, ali je cinjenica da vam srece nece faliti.

 

 SKORPIJA

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Sledi vam jedan jako lep period. Postoji neko iz vase proslosti ko vas voli iznad svega. Da li cete toj osobi dati sansu, to je na vama, ali treba da znate da su njene namere iskrene.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme da vam se ostvare zelje. Dakle, vama ce ovaj ponedeljak doneti samo lepa desavanja. Razmislite o svemu, dolaze trenuci za radost i za ljubav. Ostalo je samo na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 JARAC

Ono sto treba da naglasimo jeste da ce vama ovaj dan doneti pravu ljubav. Doci ce do toga da saznate da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje… Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Odlicno se osecate. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Samo nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Sve ce doci na svoje. Treba da znate da su cuda moguca.

 

 RIBE

Vazno je da kazemo da dolaze dani kada cete doci do svog cilja. Sledi vam mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Ovaj ponedeljak donosi niz ostvarenja zelja i ljubav o kakvoj ste mastali. Ostalo je samo na vama.