VIKEND LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP: Škorpijama prošlost ne da mira!

VIKEND LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP: Škorpijama prošlost ne da mira!

13. Jula 2023 0 By Leontin Leontin

Vikend ciganski ljubavni horoskop otkriva Škorpijama da im dolaze sasvim neočekivana dešavanja…

OVAN

Dragi ovnovi, vama vikend donosi dešavanja koja će vam se mnogo dopasti. Vi ćete tokom vikenda uspeti da vratite vašu vezu na pravi put, a vas isto tako očekuje nešto zaista sjajno što će vaš partner učiniti zarad vaše sreće.

BIK

Dragi bikovi, vama će vikend biti tako naporan i težak. Vi ćete prosto saznati da je vaš partner učinio nešto nepromišljeno i vama će biti jako teško da pređete preko toga. Vikend vam zaista ne donosi željena dešavanja.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će vikend doneti tako mnogo toga sjajnog. Prvo vas očekuje ostvarenje jedne vaše male želje, pa vas onda posle toga čeka i jedan mali ljubavni uspeh. Vi ćete prosto tokom vikenda uživati u ogromnoj ljubavnoj sreći.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vas tokom vikenda očekuju kako brige, tako i problemi. Vaš partner će insistirati na nekim stvarima na koje vi nećete moći da pristanete i vama će biti tako teško zbog toga. Vi ćete biti pod jako velikim stresom.

LAV

Dragi lavovi, vikend ljubavni ciganski horoskop otkriva da će vam postati jasno da vas jedna osoba želi kraj sebe u vezi tokom vikenda. Jednostavno će jedna osoba učiniti nešto sa čim će vam to prosto otvoreno pokazati.

DEVICA

Drage device, vi tokom vikenda trebate biti oprezne koliko god je to moguće. Naime, vama će postati jasno da je vaš partner poverovao u neke laži o vama, ali vi prosot morate pronaći način uz pomoć kojeg ćete urazumiti vašu voljenu osobu.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2