Tokom vikenda, ovi znaci ce biti razocarani i patice kao nikada do sada!

Tokom vikenda, ovi znaci ce biti razocarani i patice kao nikada do sada!

21. Jula 2023 0 By Dejana

 Vikend koji je pred nama nece biti nimalo lep, niti lak, za ova dva znaka zodijaka. Tesko ce im pasti neke istine.

 

 OVAN

Vi ste znak koji ce tokom vikenda saznati da nije iskreno voljen. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce vam tesko pasti sve to. Mislili ste da ste konacno pronasli svoju srodnu dusu i da konacno kraj sebe imate pravu osobu ali nista nije onako kako ste zeleli i to vam jako tesko pada. Ne mozete uraditi nista kako bi ste to sprecili. Ta osoba prosto nije iskrena prema vama i ma sta da uradili ne mozete nista promeniti. Vazno je da razmislite o svemu i da se ponasate u skladu sa situacijom. Neki ljudi zaista nisu vredni toga da vas imaju u svojoj blizini. I istina je da cete patiti i da cete imati osecaj da je sve otislo u nepovrat. Da nikada necete zaboraviti ove teske dane, ali niste u pravu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Samo morate da se pomirite sa tim da vam nisu svi prijatelji. To sto ste vi dobar covek nikako ne znaci da su svi oko vas takvi. Vasa velika greska je sto mislite da su svi dobri i sto verujete svima oko sebe. To je ono sto morate  da promenite.

Moramo da dodamo da su sada pred vama dani tokom kojih je mnogo toga moguce i vazno je da ne odustajete od onoga sto naumite jer iznenadjenja tek mogu da uslede. Samo budite jaki i istrajni u svojim namerama i nadjite nacina da iz svega izadjete kao pobednik iz svega, pa i iz ove teske situacije.

Ako ste sada slobodni onda imajte na umu da je moguce da cete upoznati nekoga ko ce vas ocarati na prvi pogled. No, sve ce to biti samo dobra gluma, dobra maska te osobe i nista vise. Ovo ce vam jako tesko pasti… Nesrecna ljubav kojoj necete moci da odolite.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2