Dnevni ljubavni horoskop za 23.jul:Sledi nedelja-jednom zodijaku dan za fatalni susret!

Dnevni ljubavni horoskop za 23.jul:Sledi nedelja-jednom zodijaku dan za fatalni susret!

22. Jula 2023 0 By Dejana

 Jos jedna nedelja je pred nama. Vazno je da kazemo da ce sve  za nekoga doci na svoje.

 

 OVAN

Nedelja koja je pred nama ce biti prilika da vam se zelje ostvare. To je ono sto moramo da naglasimo. Bice ovo dan za pravu ljubav i dan kada cete saznati nesto jako lepo. Sledi vam mogucnost ostvarenja zelja.

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare. Imajte na umu da je sada i nemoguce moguce. Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova.

 

BLIZANCI

Voljeni ste i volite. Napokon sve dolazi na svoje i vi uzivate kao retko kada. Bice ovo sjajni dani za vas i mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Uzivajte u svemu sto sledi. Znajte da postoji neko ko je spreman da vam se nadje.

 

 RAK

Odlicno se osecate. Bice ovo dani za pravu ljubav. Dani za emocije i za srecu. Fokusirajte se na sebe i na ono sto zelite. Ceka vas nedelja kada ce doci do toga da se neke zelje ostvare. Cuda mogu da uslede brze nego sto mislite.

 

 LAV

Sjajno se osecate. Neko vas voli i neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Imajte na umu da je sada i nemoguce moguce i da ste zasluzili da vam krene na bolje posle niza suza i razocarenja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno, dani za ljubav. Emocije ce vam biti naglasene u danima koji su pred nama. Vi ste neko kome sledi niz lepih desavanja i sreca o kakvoj ste mastali. Mislite o tome, i nemoguce je moguce. Mnogo toga je na vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2