Dnevni horoskop za ponedeljak,7.avgust:Dolaze dani za iznenadjenja!

Dnevni horoskop za ponedeljak,7.avgust:Dolaze dani za iznenadjenja!

6. Augusta 2023 0 By Dejana

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj ponedeljak doneti velike promene.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani za ljubav. Dani tokom kojih cete doziveti ostvarenje jedne velike zelje. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Mislite o tome.

 

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj ponedeljak biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Zivot je samo jedan.

 

 BLIZANCI

Vrlo je moguce da ce ovaj ponedeljak doneti promene. Cekaju vas prilike da vam se neke zelje ostvare. Samo je vazno da pustite da vas vodi vase srce jer samo ono ume da prepozna sta je ono sto je u ovom trenutku za vas najbolje.

 

RAK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se sve promeni. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio priliku da dodje do svog cilja. Jedna osoba iz vase proslosti mnogo misli na vas i zeli da sa vama nastavi tamo gde je stala. Sve ostalo je samo na vama, mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori ne bi li vam svoju ljubav dokazao i pokazao na delu. Nemojte odustajati od svojih zamisli, vec idite ka svom cilju korak po korak.

 

 DEVICA

Vrlo je moguce da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Neko vas voli iznad svega i spreman je da vam bude oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i sve ce doci na svoje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2