Dnevni horoskop za ponedeljak,7.avgust:Dolaze dani za iznenadjenja!

Dnevni horoskop za ponedeljak,7.avgust:Dolaze dani za iznenadjenja!

6. August 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Jako je vazno da kazemo da dolaze dani za emocije. Dani za ljubav i za srecu. Nemojte ocekivati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Nekome ste jako vazni i dragi i postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

 SKORPIJA

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokazuje iznova i iznova.  Imajte na umu da ce ovaj ponedeljak biti sansa za romansu i da je vrlo moguce da cete biti jako iznenadjeni jer postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska.

 

 STRELAC

Konacno su pred vama dani za pravu ljubav. Ono sto moramo da kazemo jeste da vas neko voli. Da ce ovaj ponedeljak biti sansa za jedan novi pocetak u vasem zivotu. Samo ostanite ono sto jeste, sledi mogucnost ostvarenja zelje i jos mnogo toga.

 

 JARAC

Emocije su vam na prvom mestu. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce. Tek vam slede trenuci za ljubav i emocije mogu biti naglasene.

 

 VODOLIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vama tek slede dani za ljubav. Bice ovo jako zanimljiv period i moguce je da ce neke vase zelje da se ostvare. Razmislite o tome. Nekome ste vazni i dragi i spreman je da vam bude podrska.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Konacno, dani za srecu. Bice ovaj ponedeljak prilika da vam se zelje ostvare. Samo je vazno da pustite da vas vodi jedan rak kroz zivot jer je on spreman da se na svaki nacin bori ne bi li vas usrecio.

Seiten: 1 2