Dnevni ljubavni horoskop za 7.avgust:Saznajte kome ce ovaj ponedeljak konacno doneti srecu!

Dnevni ljubavni horoskop za 7.avgust:Saznajte kome ce ovaj ponedeljak konacno doneti srecu!

6. Augusta 2023 0 By Dejana

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj ponedeljak biti prilika da se jedan znak uveri u neciju ljubav.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ovaj ponedeljak biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav iznova dokazuje na delu. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 

BIK

Morate imati na umu da vam ovaj dan moze doneti probleme sa ljubomorom. Ali, isto tako, da niste u pravu sto sumnjate u vasu voljenu osobu, jer je ona iskrena, i iskreno joj je stalo. Nemojte to raditi. Nemojte unistavati srecu koja vam je data.

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih ce i nemoguce biti moguce. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Samo ostanite ono sto jeste i vodite se time da je zivot jedan.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se posvetite sebi. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Sve ostalo je samo na vama. Bice ovo jako zanimljiv period i moguce je da cete saznati da postoji neko kome ste jako vazni.

 

 LAV

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Vama ce ovaj ponedeljak biti dan za emocije i doci ce do toga da vam se konacno ostvari jedna zelja. Uzivajte u tome sto sledi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Vrlo je moguce da ce ovaj ponedeljak biti dan kada cete saznati da je nekome stalo do vas. Da postoji neko ko je spreman da vam bude podrska, oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite jer je sve ostalo na vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2