Dnevni ljubavni horoskop za 7.avgust:Saznajte kome ce ovaj ponedeljak konacno doneti srecu!

Dnevni ljubavni horoskop za 7.avgust:Saznajte kome ce ovaj ponedeljak konacno doneti srecu!

6. Augusta 2023 0 By Dejana

VAGA

Bitno je da ne odustajete od onog sto zelite. Neka vas vodi vase srce i pustite da ono odluci sta je ono sto je za vas najbolje. Nemojte odustajati od onog sto naumite, vodite se time da vas neko voli i da je neko spreman da vam to dokaze.

 

 SKORPIJA

Bice da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Vama ce ovaj ponedeljak bez imalo sumnje doneti ostvarenje zelje. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i pustite da vas vodi vase srce. Bice ovo jako zanimljiv dan kada ste vi u pitanju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  STRELAC

Moramo da kazemo da je vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Neko iz vase proslosti je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce. Bice ovo jako lep dan.

 

 JARAC

Morate imati na umu da ce ovaj ponedeljak za vas biti dan kada cete se uveriti u necije emocije. U to da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam to na delu i dokaze. Ostanite ono sto jeste. Niste ni svesni koliko vas lepih stvari ceka.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani kada moze da se promeni vas zivot iz korena. Samo nemojte obecavati, nemojte ocekivati mnogo vec uzivajte u onome sto imate. Nekome ste jako vazni i dragi, a sve ostalo sada zavisi samo od vas.

 

 RIBE

Bice ovo jako zanimljiv period. Ostanite ono sto jeste i uzivajte u zivotu na pravi nacin. Bice ovo ponedeljak koji donosi jedan novi pocetak u vasem zivotu. Mozda vam se osmeh vraca na lice nakon svega. Mislite o tome.

Stranice: 1 2