Vreme je za pomirenja! Uskoro se ovim znacima vraca osoba iz proslosti!

Vreme je za pomirenja! Uskoro se ovim znacima vraca osoba iz proslosti!

6. Augusta 2023 0 By Dejana

RAK

Dragi rakovi, ako neko ima opciju da nastavi tamo gde je stao onda ste to vi. Vazno je da imate na umu da su sada pred vama dani za iznenadjenja, i dani tokom kojih ce i nemoguce biti moguce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti vec pustite da vas vodi vase srce jer samo ono ume da prepozna sta je ono sto je za vas najbolje. Doci ce do toga da se uverite da vas voli neko iz proslosti. Vreme je da razmislite o tome da li ste spremni da sa tom osobom nastavite tamo gde ste stali. Da li je to uopste ono sto vam treba u ovom trenutku? To je sve samo na vama,ali dobro pazite sta radite. Jako je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da bi moglo skupo da vas kosta ako nekome budete dali laznu nadu. Ponasajte se u skladu sa tim, nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Istina je da je pitanje vase srece i buducnosti samo u vasim rukama ovog puta.

 

 STRELAC

Neko ce vam traziti oprostaj. To je ono sto moramo da kazemo.

Pred vama su dani tokom kojih cete biti jako iznenadjeni. Vazno je da se vodite  time da je zivot samo jedan i da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Vazno je da znate da je ta osoba koja vas je povredila shvatila koliku je gresku zapravo napravila.Da li cete joj dati jos jednu sansu ili ne, to samo vi znate. Ali, imajte na umu da njene emocije jesu iskrene i da joj jeste iskreno stalo. Sve ostalo je samo na vama. Vreme za velika desavanja.

Stranice: 1 2