Nece moci da odole i poslusace svoje srce:Ovim znacima slede tajni susreti!

Nece moci da odole i poslusace svoje srce:Ovim znacima slede tajni susreti!

9. Augusta 2023 0 By Dejana

 Postoje te neke ljubavi koje su na neki nacin zabranjene i tajne, ali protiv srca se ne moze.

 

 

 OVAN

Tajni susreti su pred vama. Vi ste znak koji ce u vrlo bliskoj buducnosti doziveti jedan poseban susret. Neko ste ko mozda cak i ne veruje u ljubav na prvi pogled ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja.  Jer, vama je cilj ljubav, da volite i da budete voljeni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani kada cete biti iznenadjeni, i to je ono sto je izvesno. Doci ce do toga da vam ukrade srce osoba koja je zauzeta. Vi ste toga svesni. Svesni ste i toga da je to greska, i da ne treba da pomisljate na nesto sto je tudje… No, ovog puta ce ta emocija koja vam sledi prosto biti jaca od svega. Zaista je doslo  vreme da o svemu razmislite. No, tajni susreti i jedna tajna ljubav su svakako pred vama i vi pri tome necete znati kako da se ponasate jer ce jednostavno biti jace od vas. Nemojte to zaboraviti ni u kom slucaju, i uvek imajte na umu da je nekada sudbina jaca od nas samih, i da nekada ne mozemo da odigramo onako kako nam nalaze nas razum.

No,naravno da treba da pazite sta radite i da se vodite time da karma postoji i da nam se sve vrati, pre ili kasnije. Tako ce biti i u vasem slucaju.

 

   STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih cete doziveti velike promene. Samo je bitno da se posvetite sebi i uzivate u nizu lepih stvari i desavanja koja vam sada slede. Vi ste ih zasluzili.

No, istina je da sudbina sada ima planove koje vi ne mozete ni da zamislite ali svakako da morate da im se prepustite. Bitno je da kazemo da sledeci period moze da promeni mnogo toga i da je ovo vreme kada je zaista jako vazno da obratite paznju na sve.

Moguce je da cete doziveti zabranjenu ljubav. Da cete prosto zavoleti nekoga ko je vec u vezi, mozda cak i u braku. Vi ste poznati kao dobar covek, i osoba koja ima stav, koja ume i zna da bude fer prema svemu i prema svima. No, iako ste posteni ovog puta ce sila ljubavi biti jaca od svega i necete znati kako da se ponasate ni psotavite u toj nimalo lakoj situaciji.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vrlo je moguce da su sada pred vama dani za iznenadjenja i dani tokom kojih cete moci da kazete da ste doziveli neke promene koje vi u ovom trenutku ne mozete ni da zamislite.

No, uvek se vodite time da je zivot previse kratak da bi ste bilo kome dozvolili da vam kroji isti. Sve ce biti moguce. Jasno je da nema nimalo sumnje da se sudbina igra, a sve ostalo je ipak na vama.