Dnevni horoskop za 22.avgust:Utorak ce jednom znaku doneti ostvarenje zelje!

Dnevni horoskop za 22.avgust:Utorak ce jednom znaku doneti ostvarenje zelje!

20. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Vi nikako da se pomirite sa tim. Ona je iskrena prema vama i iskreno joj je stalo. Strah ju je da bi mogla ostati bez vas, i zato se tako ponasa. Ali, imajte na umu da je mnogo toga na vama.

 

 SKORPIJA

Samo nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. To je ono sto moramo da kazemo. Dugo ste se borili za ljubav, sada je doslo pravo vreme da se fokusirate na ono do cega vam je stalo. Vreme je da budete iskreni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Odlicno se osecate. Neko vas voli iskreno i spreman je da vam tu ljubav dokazuje i pokazuje iz dana u dan. Bice ovo utorak kada ce neke zelje konacno da se ostvare, a kada cete vi konacno imati osmeh na svojim usnama.

 

 JARAC

Nemojte ocekivati cudo. Borite se da vam se cudo desi. To je poruka koju imamo za vas. Vi sada imate velika ocekivanja. Ali, nista se nece desiti samo od sebe. Krenite ka svom cilju i budite iskreni i otvoreni.

 

VODOLIJA

Bice ovo dani kada ljubav moze da pobedi. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Da li ce do toga doci, to samo vi znate. Ali, treba da imate na umu da je ostalo na vama. Fokusirajte se na ono sto zelite.

 

 RIBE

Jako je vazno da kazemo da su sada pred vama dani za emocije. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Ovaj utorak moze da bude dan za pomirenja. Posvetite se sebi i znajte da je ovog puta i nemoguce moguce.

Stranice: 1 2