Dnevni ljubavni horoskop za 22.avgust:Bitno je da znate da ce neko dobiti dokaz ljubavi!

Dnevni ljubavni horoskop za 22.avgust:Bitno je da znate da ce neko dobiti dokaz ljubavi!

20. Augusta 2023 0 By Dejana

 Jos jedan dan avgusta je pred nama, i evo prilike da saznate sta ce vam doneti ovaj utorak, sudeci po znaku zodijaka…

 

 OVAN

Bitno je da se ponasate u skladu sa situacijom. Vreme je da konacno shvatite gde gresite i da ucinite sve sto je do vas kako bi ste tu gresku ispravili. Dugo ste bili sebicni, vreme je da se to konacno promeni.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani kada cete konacno dobiti dokaz necije ljubavi. Mislite o tome. Bice ovo dan kada ce doci do jednog novog pocetka u vasem zivotu. Bitno je da znate sta je ono sto zelite.

 

 BLIZANCI

Nemojte ocekivati da se voljena osoba bori da vasu vezu sacuva, ako vi ne cinite isto. Ljubav je kompromis i borba. Razmislite sta radite i bice vam i samim jasno sta je ono sto treba da ucinite. Ovog puta je mnogo na vama.

 

 RAK

Moramo da kazemo da je bitno da smanjite svoja ocekivanja. Vi ste neko ko je previse romantican. Ne postoje savrsene ljubavi. U redu je nekada i imati sukob sa voljenom osobom, svadje su sastavni deo zivota. Ne pravite dramu uzaludno.

 

 LAV

Ono sto je vazno da znate jeste da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude oslonac. Neko ko zeli da se vrati u vas zivot. Da li ce doci do toga, to je samo na vama, jer ste vi jedina osoba koja donosi odluku.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Nemojte ocekivati mnogo vec uzivajte u onome sto imate. Sada je to najbolje sto mozete da uradite. Ovo nije pravo vreme za ljubav, ali zato za karijeru jeste. Neka vam na tome bude fukus. Sledi vam period za napredovanje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2