Ciganski vikend horoskop: Jarcu stiže novac, Škorpiji sreća u ljubavi, dok će OVI znaci biti zabrinuti!

Ciganski vikend horoskop: Jarcu stiže novac, Škorpiji sreća u ljubavi, dok će OVI znaci biti zabrinuti!

24. Augusta 2023 0 By Leontin Leontin

Ciganski vikend horoskop donosi bitne vesti svim znacima zodijaka…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će vikend doneti neka dešavanja kojima se vi sada ne možete nadati, a ta dešavanja će kod vas izazvati podeljena osećanja. Vas prvo očekuju neka dešavanja vezana za posao koja će vam teško pasti, ali će vam se zato dopasti ono što vas očekuje u ljubavi.

BIK

Dragi bikovi, vama će vikend doneti preko potrebni mir. Konačno vam stiže vikend tokom kojeg vam se neće dešavati nikakve loše stvari. Zapravo vam vikend doneti samo neke manje razloge za sreću i vi ćete moći da budete zadovoljni sa onim što vam stiže.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ćete tokom vikenda imati kako briga, tako i problema. Brige vas očekuju zbog jednog novčanog gubitka, dok ćete problema imati zbog nekih dešavanja koja vam dolaze na planu ljubavi. Neće vam biti lako.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vi ćete tokom vikenda uspeti da učinite nešto jako značajno. Vi ćete uspeti da rešite jako mnogo velikih problema što će vas mnogo obradovati. Zaista će mnogi vaši problemi prosto pa prestati da postoje.

LAV

Dragi lavovi, vikend vam neće biti lep nego će vam biti jako težak. On će vam doneti mnogo neočekivanih obaveza i zbog tih obaveza ćete biti nervozni. Vama vikend zaista neće ispuniti očekivanja koja vi sada imate od njega.

DEVICA

Drage device, vi ćete tokom vikenda saznati nešto bitno. Vi ćete saznati da vas bivši partner nije uspeo zaboraviti što će vas iznenaditi. Ciganski vikend horoskop otkriva da će vam se desiti nešto zbog čega će vam to postati savršeno jasno.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2