Ljubavni ciganski vikend horoskop: Vodoliju čeka nešto neočekivano, dok će OVE znakove pratiti sreća!

Ljubavni ciganski vikend horoskop: Vodoliju čeka nešto neočekivano, dok će OVE znakove pratiti sreća!

24. Augusta 2023 0 By Leontin Leontin

Ljubavni ciganski vikend horoskop sjajne vesti donosi Jarčevima..

OVAN

Dragi ovnovi, vama će vikend doneti dešavanja sa kojima ćete moći da budete zadovoljni. Vama se tokom vikenda neće dešavati ništa negativno niti loše nego će vam se dešavati samo brojne lepe stvari koje će vam biti od jako velikog značaja.

BIK

Dragi bikovi, vikend vam donosi jako mnogo toga pozitivnog i lepog na planu ljubavi vašeg života. Očekuju vas dešavanja koja će vam svakako omogućiti jako veliku sreću. A vama će posebno mnogo značiti jedan postupak vašeg partnera.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ćete tokom vikenda imati određenih problema i vama neće biti lako da izađete na kraj sa svim tim problemima. Nažalost, vama će postati jasno da vaš partner baš i nema previše poverenja u vas. Bićete pod stresom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vikend vam donosi brige u ljubavi. Vama će se tokom vikenda desiti neke stvari kojima se vi sada ni malo ne možete nadati. Vas očekuju dešavanja zbog kojih ćete početi da sumnjate u uspeh vaše veze. Neće vam biti lako.

LAV

Dragi lavovi, vama će vikend biti veoma naporan i pre svega težak. On će vam doneti mnogo nesuglasica sa vašim partnerom, a ono što vas pre svega očekuje jeste postupak vaše voljene osobe sa kojim će vam ona naneti veliku tugu.

DEVICA

Drage device, vi ćete tokom vikenda imati mnogo razloga za zabrinutost. Vama vikend prosto ne donosi željenu sreću nego vam donosi brojna loša dešavanja. Vaš partner će zapravo učiniti neke veoma nepromišljene postupke.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2