Do kraja leta zvezde nekome spremaju srecu, a nekome stize iznenada nova ljubav!

Do kraja leta zvezde nekome spremaju srecu, a nekome stize iznenada nova ljubav!

30. Augusta 2023 0 By Lela

Vaga

Drage vage pred vama su dani u kojima vas ocekuje veliko iznenadjenje. Ocekuje vas poslovno priznanje ili ti pohvala od nadredjenih. Poreed toga vi cete dobit novcani dobitak koji ce vam itekako znaciti. Cekaju vas prelepi dani.

Skorpija

Drage skorpije, pred vama su dani koji ce vam obeleziti saznanje o izdaji koju vam je nacinio partner. Ovo ce vaam slomiti srce, ali cete pokazati svoju jacinu. Partnera cete postaviti na mesto i staviti mu do zznanja da vas nije zasluzio.

Strelac

Dragi strelcevi, ovaj period ce u vas zivot doneti nesto neocekivano. Vama ce se vratiti proslost i jedna osoba koja vam je mnogo znacila. Vama ce ovaj period doneti pomesane emocije i vi cete biti u situaciji da morate oluciti sta je najbolje za vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Dragi jarcevi, pred vama je period u kome cete dozveti caroliju. Do kraja leta vi cete ostvariti jednu svoju veliku zelju i mocicete konacno da osetite pravu srecu. Ostvarenje ove zelje je za vas posebno i nesto sto ce vam mnogo znaciti.

Vodolija

Drage vodolije, period do kraja leta vam ne donosi vazna desavanja. Vas ce zaobici prolemi i to ce vam mnogo znaciti. Kraj leta ce vam doneti mir.

Ribe

Drage ribe, pred vama je period u kome cete sresti osobu koja ce vaas uveriti da postoji ljubav na prvi pogled. Osecanja ce biti uzajamna i vi cete uzivati svim culima u paznji i ljubavi.

Stranice: 1 2