Tokom narednih sedam dana:Ljubav u najavi,ali nekome i bolan raskid!

Tokom narednih sedam dana:Ljubav u najavi,ali nekome i bolan raskid!

18. Septembra 2023 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da sledi mogucnost da se neke zelje ostvare.

 

 OVAN

Tokom narednih sedam dana ce sve doci na svoje.Vi cete biti znak koji ce imati vise srece nego svi ostali. Dakle ovo ce biti dani  za pomirenja ako ste sa nekim u svadji, ali i za fatalne susrete i ljubavi ako ste slobodni.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte obecavati previse vec uzivajte u onome sto vec imate. Slede divni trenuci.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Konacno su pred vama dani za emocije. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Nemojte mariti za tudja misljenja vec pustite da vas vodi vase srce. Sve dolazi na svoje u danu pred nama.

 

RAK

Jasno je da vas neko voli. Samo ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce. Ako ste sada sami znajte da vam i tako moze bitio lepo. Uvek imajte na umu da je samoca bolja od toga da budete u losem drustvu. Mislite o tome.

 

 LAV

Konacno su pred vama dani za promene. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Mislite o tome, i prestanite da ocekujete cudo. Moze vam biti lepo cak i ako ste slobodni. To je vazno da znate.

 

DEVICA

Ljubomora ce vam biti veliki problem tokom narednih dana. Vi ni sami necete znati sta vas je snaslo. Samo ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce. Bice ovo sjajan period za vas i cini se da napokon sve dolazi na svoje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2