Dnevni horoskop za cetvrtak,21.septembar:Doslo je vreme da se okrene kolo srece!

Dnevni horoskop za cetvrtak,21.septembar:Doslo je vreme da se okrene kolo srece!

20. September 2023 0 Von Dejana

 Cetvrtak je pred nama. Evo kome ce ovaj dan doneti pravu ljubav.

 

 OVAN

Doslo je vreme da se i vama dese lepe stvari. Ovaj cetvrtak ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Nemojte obecavati sto ne mozete ispuniti. To je jako vazno.

 

BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da i vama krene na bolje. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Bitno je da idete ka svom cilju i da ne obecavate ono sto ne mozete ispuniti. Nekome ste jako vazni i dragi.

 

 BLIZANCI

Ljubomora vam je veliki problem. Jako vam znaci sto je jedan rak uz vas i sto vas voli vise nego ikada. Ali, prosto, vama je toliko stalo da vas  je strah da bi ste bez njega mogli ostati. Prosto receno, ljubomora bi mogla da  pokvari bas sve.

 

RAK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da dobijete ono o cemu ste mastali. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bitno je da slusate svoje srce jer sve moze da se promeni u danima pred nama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ono sto je vazno da kazemo jeste da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se menja zbog vas. Sledi vam prilika da vam se cuda dese i da se neke stvari promene. Razmislite o svemu, ovo je period kada treba da se posvetite sebi.

 

 DEVICA

Bitno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac. Samo nemojte obecavati i slusati druge. Neka vam najvaznije bude ono sto zeli vase srce jer je ono uvek u pravu.

 Nastavak na sledecoj strani….

Seiten: 1 2