Karma dolazi po svoje , vreme je za istrazivanje i mudrost i ispravke nepravde iz  proslosti.

Karma dolazi po svoje , vreme je za istrazivanje i mudrost i ispravke nepravde iz proslosti.

20. Septembra 2023 0 By Luca

Karma je koncept koji se često povezuje s Vedska astrologija (Jyotish) i filozofijom. Prema učenjima karma, smatra se da su naši postupci u prošlosti direktno povezani s događajima u budućnosti. Evo kako karma može uticati na svaki znak Zodijaka u narednom periodu:

Ovan (21.03 – 19.04): Ovnovi, u narednom periodu karma će vas podsećati na potrebu za pažnjom prema drugima. Možda ćete morati ispraviti neke nepravde iz prošlosti tako što ćete biti obazriviji u svojim odnosima i izražavanju empatije prema drugima. Ovo je vreme za samopouzdanost, ali ne zaboravite na empatiju.

Bik (20.04 – 20.05): Bikovi, karma će vas podsticati na razmatranje vaše materijalne sigurnosti. Možda ćete se suočiti s situacijama u kojima ćete morati donositi odluke o novcu i resursima. Važno je naučiti cijeniti ono što imate i biti velikodušan prema drugima.

Blizanci (21.05 – 20.06): Blizanci, karma će vas podsećati na važnost komunikacije i iskrenosti. Možda ćete se suočiti s izazovima u komunikaciji s drugima ili shvatiti da su vaše reči imale veći uticaj nego što ste mislili. Ovo je vreme za jasnu i iskrenu komunikaciju.

Rak (21.06 – 22.07): Rakovi, karma će vas usmeravati prema obitelji i emocionalnoj povezanosti. Možda ćete morati raditi na odnosima s članovima obitelji ili ispravljati neke emocionalne rane iz prošlosti. Ovo je vreme za ljubav, podršku i duboko razumevanje.

Lav (23.07 – 22.08): Lavovi, karma će vas podsećati na potrebu za skromnošću i deljenjem svetla sa drugima. Možda ćete se suočiti s situacijama u kojima će biti važno ostati ponizan i prepoznati vrednost drugih. Ovo je vreme za liderstvo koje je inspirirajuće i nesebično.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Devica (23.08 – 22.09): Device, karma će vas podsećati na važnost služenja i praktične pomoći drugima. Možda ćete morati raditi na svojoj sklonosti da budete kritični ili preopterećeni detaljima. Ovo je vreme za saosećanje i praktičnu podršku drugima.

Vaga (23.09 – 22.10): Vage, karma će vas usmeravati prema važnosti ravnoteže i pravičnosti. Možda ćete se suočiti s odlukama koje će zahtevati pravednost i ravnotežu između suprotnosti. Ovo je vreme za donošenje odluka koje su fer i pravične.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2