Horoskop za PETAK I SUBOTU! Karma ce nekome dati ono sto zasluzuje, dok su pred jarcem dani iz snova!

Horoskop za PETAK I SUBOTU! Karma ce nekome dati ono sto zasluzuje, dok su pred jarcem dani iz snova!

21. Septembra 2023 0 By Lela

Vaga

Drage vage, horoskop za petak i subotu vam porucuje da prikocite. Previse ste sebe dali kako da ispunite svoje obaveze, tako i da udovoljite ljudima oko sebe. Karma vam stize upravo u naredna dva dana i nagradice vas necim prelepim za sva dobra dela i veliko srce.

Skorpija

Drage skorpije, ne dovodite se u situacije u kojima je moguc konflikt. Vi ste po malo i nervozni i veoma je moguce da necete moci da ignorisete ono sto vas nervira. Bilo bi dobro da se udaljite od negativnih situacija i ljudi.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama su dva dana u kojima cete doziveti jedno veliko razocarenje. Saznacete da vas draga osoba laze i to ce vas veoma povrediti. Vi necete moci tako lako da predjete preko te lazi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Dragi jarcevi, pred vama su dva dana iz snova. Horoskop za petak i subotu vam porucuje da vam se sprema ostvarenje jedne zeljice. Ovo ce vas zaista usreciti. Pored toga vama su zvezde i vise nego naklonjene.

Vodolija

Drage vodolije, pred vama su dani u kojima cete shvatiti da je jedna osoba zaljubljena u vas. Problem je sto vi tu osobu ne gledate na taj nacin. Iako ne zelite da je povredite moracete da budete iskreni.

Ribe

Drage ribe, pred vama su dva dana u kojima cete shvatiti da osoba koja vam se svidja itekako gaji emocije prema vama. Bice vam drago zbog toga jer su obostrane simpatije veoma jake. Krenite u akciju zavodjenja.

Stranice: 1 2