Rak,mesecni horoskop za oktobar:Da li ste spremni za nevidjene promene?!

Rak,mesecni horoskop za oktobar:Da li ste spremni za nevidjene promene?!

23. Septembra 2023 0 By Dejana

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ce rakovi doziveti velika ostvarenja u mesecu pred nama.

 

  POSAO

Oktobar ce biti mesec kada cete mnogo raditi. To je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam prilika da vam se ostvare zelje i cini se da cete konacno biti srecniji nego ikada do sada.

Ali, naravno, to sto ce zelje da vam se ostvare isto tako moze da znaci i da cete morati mnogo da radite.

Ovo nikako nece biti mesec tokom kojeg cete imati vremena za odmor, bar ne u onoj kolicini koju bi ste vi zeleli. Vazno je da pazite na to na sta trosite novac. Nisu vam svi prijatelji, ma koliko da vi mislili da jesu, ili ma koliko da vam glumili iste.

Zato je jako vazno da pazite na sta trosite novac ali i na to kome odajete svoje tajne, kome pricate o svojim planovima i jos mnogo toga…

Moramo da kazemo da vam sledi mesec za promene i dani tokom kojih i nemoguce moze postati moguce, ako nesto dovoljno zelite. 

Novca vam nece faliti ali je vrlo vazno da imate na umu samu cinjenicu da se poslovne tajne i planovi nikome ne odaju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LJUBAV

AKO STE SLOBODNI

Vrlo je vazno da kazemo da sve dolazi na svoje korak po korak. Dakle ovo ce biti mesec tokom kojeg cete moci da kazete da ste upoznali svoju srodnu dusu. To mozda nece biti ljubav na prvi pogled ali je izvesno da cete upoznati nekoga ko ce vasem zivotu dati jedan novi i lepsi smisao.

Nas savet je da nigde ne zurite te da date sebi koliko god da vremena hocete da prvo tu osobu dobro upoznate. Da se fokusirate na ono sto vama licno treba i na ono do cega je vama licno stalo. Razmislite o svemu, bice ovo dani kad ce sve biti moguce i kada cete imati dovoljno novca za sve. Samim tim cete imati vise vremena za ljubav.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2