Jesen ce Bikovima doneti stabilnost, a Lavovima novu ljubav!

Jesen ce Bikovima doneti stabilnost, a Lavovima novu ljubav!

26. Septembra 2023 0 By Luca

Evo pregleda jesenskog horoskopa za sve znakove zodijaka:

Ovan (21. mart – 19. april):
Jesen će za Ovnove biti period promena i novih početaka. Imate priliku da ostvarite svoje ciljeve i da se istaknete svojom energijom i hrabrošću. Budite otvoreni za nove ideje i spremni da se prilagodite promenama.Samo pripazite da ne budete agresivni.

Bik (20. april – 20. maj):
Jesen će za Bikove biti period stabilnosti i fokusiranosti. Vaša upornost će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i da se ostvarite na poslovnom planu. Budite strpljivi i istrajni u svojim naporima.Sa voljenom osobom imate divan odnos.

Blizanci (21. maj – 20. jun):
Jesen će za Blizance biti period komunikacije i izražavanja. Imate priliku da se povežete sa drugima na dubljem nivou i da izrazite svoje ideje i stavove. Budite otvoreni za nove susrete i iskustva.Sledi  vam nova ljubav.

Rak (21. jun – 22. jul):
Jesen će za Raka biti period emotivne dubine i introspekcije. Potrebno vam je vreme za refleksiju i samopomoć. Budite pažljivi prema svojim emotivnim potrebama i pronađite ravnotežu između davanja i primanja.Vasa porodica vam je najbitnija.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Lav (23. jul – 22. avgust):
Jesen će za Lavove biti period kreativnosti i samopromocije. Imate priliku da se istaknete svojim talentima i da ostvarite uspeh u oblastima koje vas zanimaju. Budite hrabri i pokažite svoju autentičnost.Ako ste slobodni mozda upoznate nekoga ko ce vas zainteresovati.

Devica (23. avgust – 22. septembar):
Jesen će za Device biti period organizacije i praktičnosti. Fokusirajte se na svoje ciljeve i budite temeljni u svom radu. Vaša analitičnost će vam pomoći da ostvarite uspeh.Uspjeh vam je zagarantovan.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):
Jesen će za Vage biti period ravnoteže i harmonije. Potrebno vam je vreme da se posvetite sebi i pronađete unutrašnji mir. Budite otvoreni za kompromis i saradnju sa drugima.Vasa voljena osoba pokusava da vas razumije.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2