Jesen ce Bikovima doneti stabilnost, a Lavovima novu ljubav!

Jesen ce Bikovima doneti stabilnost, a Lavovima novu ljubav!

26. September 2023 0 Von Luca

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):
Jesen će za Škorpije biti period transformacije i dubokih emocija. Imate priliku da se oslobodite starih obrazaca i da se povežete sa svojom unutrašnjom snagom. Budite hrabri i otvoreni za lični rast.Nova ljubav je na pomolu, samo ako budete dovoljno otvoreni za nju.

Strelac (22. novembar – 21. decembar):
Jesen će za Strelčeve biti period avanture i istraživanja. Imate priliku da se upustite u nove poduhvate i da proširite svoje horizonte. Budite otvoreni za nove ideje i iskustva.Isto tako budite otvoreni za nove ljubavi.,

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac (22. decembar – 19. januar):
Jesen će za Jarčeve biti period disciplinovanosti i postizanja ciljeva. Fokusirajte se na svoje dugoročne planove i budite spremni da preuzmete odgovornost. Vaša upornost će vam pomoći da ostvarite uspeh.Jedino je ljubav za vas tokom jeseni po strani.Vi ne vjerujete ove jeseni u ljubav.

Vodolija (20. januar – 18. februar):
Jesen će za Vodolije biti period inovacija i originalnosti. Imate priliku da se istaknete svojim jedinstvenim idejama i da ostvarite uspeh u oblastima koje vas zanimaju. Budite hrabri i sledite svoju intuiciju.Sto se tice ljubavi uzivate u vremenu provedenim sa voljenom osobom

Ribe (19. februar – 20. mart):
Jesen će za Ribe biti period intuicije i duhovnosti. Potrebno vam je vreme za unutrašnji rast i povezivanje sa svojom dušom. Budite pažljivi prema svojim emotivnim potrebama i pronađite mir u sebi.Rastreseni ste i ne vjerujete nikome to bas i nije rijesenje vase situcaije.

Seiten: 1 2