Dnevni horoskop za petak,29.septembar:Bitno je da jedan zodijak dodje do svog cilja!

Dnevni horoskop za petak,29.septembar:Bitno je da jedan zodijak dodje do svog cilja!

28. September 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Nemojte odustajati od svojih zelja i planova vec  idite ka svom cilju korak po korak. Emocije ce vam biti naglasene u danima pred nama i pustite da srce donese odluku sta je ono sto je za vas zapravo najbolje. Sve ce biti moguce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da vam krene na bolje. Sledi vam prilika da se zelje ostvare i vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Nemojte odustajati od svojih planova, bice ovo dani tokom kojih ce sve biti moguce.

 

 STRELAC

Konacno su pred vama dani za pravu ljubav. Samo je vazno da ne dizete ruke od onog sto naumite. Bice ovo trenuci za srecu i cini se da je doslo pravo vreme da se i vase zelje ostvare. Razmislite o svemu i nemojte odustajati od svojih zamisli.

 

JARAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Bice ovo trenuci za srecu i za ljubav. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite. Postoji neko iz vase blizine ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sledi vam sreca o kojoj ste mastali.

 

 VODOLIJA

Konacno je doslo vreme za ljubav. Neko ste ko ce konacno moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Dakle bice ovo trenuci za lepo raspolozenje i uzivacete iskreno u svemu sto sledi. Ovaj petak vama donosi vesti koje ste dugo cekali.

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Sve je na vama, nemojte obecavati mnogo niti mnogo ocekivati. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami, imajte to na umu.

 

 

Seiten: 1 2