Dnevni horoskop za petak,29.septembar:Bitno je da jedan zodijak dodje do svog cilja!

Dnevni horoskop za petak,29.septembar:Bitno je da jedan zodijak dodje do svog cilja!

28. Septembra 2023 0 By Dejana

 Naredni period ce biti jako zanimljiv, nekome sledi prilika da se zelje ostvare.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da je doslo vreme da vam se zelje ostvare. Vazno je da imate na umu da ce ovaj petak biti jako lep kada ste vi u pitanju. Treba da slusate svoje srce ovog puta. Sve ostalo ce doci na svoje u danima pred nama.

 

 BIK

Konacno cete biti srecni. Vama sledi petak koji ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Neko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Fokusirajte se na svoje potrebe.

 

 BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Bitno je da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Da li cete toj osobi dati priliku ili ne, to je samo na vama. Razmislite o tome.

 

 RAK

Konacno cete moci da kazete da je doslo vreme da se posvetite sebi. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da se bori za vas. Fokusirajte se na ono sto zelite i slusajte svoje srce jer ono ume i zna da prepozna sta je za vss najbolje.

 

 LAV

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. To je jako vazno da kazemo jer su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Zto je vazno da je pobedite. Bitno je da ne dizete ruke od onog sto naumite, i idete korak po korak. Cini se da vas sreca konacno gleda.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Sada niste raspolozeni i cini se da nista nije onako kako bi ste zeleli. No, nemate nista od toga da stalno ocekujete cudo, vec morate da se borite za ono do cega vam je stalo. Krajnje vam je vreme da budete iskreni u svojim namerama ali i hrabri za ono sto zelite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2