Dnevni ljubavni horoskop za 29.septembar:Petak moze biti dan kada zelje postaju stvarnost!

Dnevni ljubavni horoskop za 29.septembar:Petak moze biti dan kada zelje postaju stvarnost!

28. Septembra 2023 0 By Dejana

 Jos jedan petak je pred nama, i za nekoga, jos jedna sansa za srecu!

 OVAN

Petak ce vama biti jako lep. Moramo da kazemo da ste vi znak koji moze da ocekuje da mu se okrene kolo srece. Nemojte odustajati od onog sto naumite i uzivajte u svemu sto sledi. Konacno, sledi mogucnost da zelje postanu stvarnost.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme da dobijete sve o cemu ste mastali. Nemojte mariti za tudja misljenja vec prosto uzivajte u onome sto imate. Bitno je da ne dizete ruke od onog sto naumite vec da se fokusirate na svoje potrebe.

 

 BLIZANCI

Jedan rak je iskren. Voli vas vise nego sto mozete da zamislite. Bitno je da idete u korak sa svojim zeljama. Sledi vam sansa da dobijete ono o cemu ste mastali i da znate da je i nemoguce moguce ovog puta. Bitno je da se fokusirate samo na sebe.

 

 RAK

Ljubav je ono sto vam je sada na prvom mestu. Jedan rak je spreman da vam u svemu bude oslonac i rame za plakanje. Bitno je da idete ka svom cilju i da ne dizete ruke od onog sto naumite. Nekome ste jako vazni i dragi. Mislite o tome.

 

 LAV

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se ostvare vase zelje. Samo ostanite ono sto jeste jer su sada pred vama dani tokom kojih ce cuda biti moguca. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da se bori za vas. Razmislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno, petak iz snova. Vazno je da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa svojim zeljama i potrebama. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Razmislite o tome sta vam zapravo treba za srecu.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2