Vikend horoskop:Bitno je da znate da se nekome smesi zanimljiv period!

Vikend horoskop:Bitno je da znate da se nekome smesi zanimljiv period!

28. September 2023 0 Von Dejana

 Dragi nasi, poslednji vikend u mesecu septembru, i ujedno prvi u mesecu oktobru…

 

 OVAN

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se i vama kolo srece okrene. Vikend ce vam biti jako lep i cini se da sve dolazi na svoje. Bitno je da ne obecavate previse i ne ocekujete ono sto ne mozete da ispunite. Bice ovo sjajan period.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Sreca ce vam biti na prvom mestu kada je ovaj vikend u pitanju. Fokusirajte se na sebe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Nemojte odustajati od onog sto naumite i znajte da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Velika vas sreca ceka u danima koji slede, priznali vi to ili ne.

 

 RAK

Jako je bitno da ne obecavate previse. Da ne ocekujete previse pre svega. Ovaj vikend nece doneti ono sto zelite ali se cini da je vrlo moguce da cete dobiti ono do cega vam je zapravo stalo. Sledi zanimljiv period i sreca kakvu ste prizeljkivali.

 

 LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Bitno je da ne dizete ruke od svojih zamisli i da se fokusirate na ono sto vam zapravo za srecu treba. Jedan rak je iskren kada su njegove emocije prema vama u pitanju.

 

 DEVICA

Odlicno se osecate. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u onome sto sledi. Sreca je na korak od vas i cini se da cete konacno moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Razmislite o tome, i nemoguce je moguce ovog puta.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2