Vikend horoskop:Bitno je da znate da se nekome smesi zanimljiv period!

Vikend horoskop:Bitno je da znate da se nekome smesi zanimljiv period!

28. September 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Jasno je da je sada pred vama period za odluke. Ostanite ono sto jeste i nemojte mariti za tudja misljenja jer su ona sada nevazna i nebitna. Sreca vam konacno kuca na vrata, a vi cete najpre moci da kazete da ste i dobili ono sto hocete.

 

 SKORPIJA

Odlicno se osecate. Sledi vam sjajan period i sreca o kakvoj ste mastali. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u onome sto sledi. Ovaj vikend ce biti prilika da saznate sta zelite i sta vam zapravo za srecu treba. Morate doneti neke odluke.

 

 STRELAC

Ovo je sjajan period za vas. Dani koji slede ce biti prilika da vam se zelje ostvare. Razmislite o tome. Neka vam bude na umu da je vazno da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Sledi vam divan period i emocije koje niste ocekivali.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas neko voli.  Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ovaj vikend moze da bude sjajan za ljubav i sreca ce bez imalo sumnje biti na vasoj strani. Nemojte dizati ruke od svojih  uverenja.

 

 VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Posvetite se sebi, slusajte glas svog srca. Sjajan vikend za ljubav vas ocekuje ovog puta.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoje emocije dokaze i pokaze na delu. Ostanite ono sto jeste i slusajte glas svog srca. Voljeni ste iako vi sada toga bas i niste svesni.

Seiten: 1 2