Dnevni horoskop za 6.oktobar:  Ovaj petak ce jednom znaku doneti ludu srecu!

Dnevni horoskop za 6.oktobar: Ovaj petak ce jednom znaku doneti ludu srecu!

5. Oktobra 2023 0 By Luca

 VAGA

Sjajno se osecate. Ovog petka ce  za vas sve  biti moguce. Konacno cete saznati jednu lepu vest i osmeh vam se vraca na lice. Posle niza suza i razocarenja,  dolaze dani za radost.

 

 SKORPIJA

Tuzni ste i to se vidi na vama ma koliko da to pokusavali da sakrijete. Postoji neko o kome mastate, i ko vam je bio i ostao  pokretac i snaga. Sve vam je jasnije da bez te osobe ne mozete.

 

STRELAC

Konacno, red je da vam bude bolje i da vam krene na bolje. Emocije su vam jako naglasene ali u danu koji je pred nama cete shvatiti da ste zasluzili srecu. Da je bitno da se oslonite na glas svog srca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Emocije su vam na prvom mestu.Ovaj dan ce biti ljubav i konacno cete  moci da kazete da postoji neko ko vas voli.

Ali, nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

VODOLIJA

Konacno, dan za romansu.Petak je pred vama i ovo ce biti dan kada cete moci da kazete da su se kockice poklopile. Predugo ste cekali na to i vreme je da sve dodje na svoje.  Slusajte svoje srce. Ono vas nece odvesti na pogresnu adresu.

 

RIBE

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. To je poruka koju imamo za vas.  Jer,ovog petka bi ste mogli da dodjete u situaciju da slomite srce nekome do koga vam je stalo. I to ce ujedno biti najveci udarac za vas…

Stranice: 1 2