Mali horoskop za drugu polovinu oktobra:Saznajte sta ona donosi svakom znaku zodijaka, mali uvod u vasu buducnost..

Mali horoskop za drugu polovinu oktobra:Saznajte sta ona donosi svakom znaku zodijaka, mali uvod u vasu buducnost..

7. Oktober 2023 0 Von Dejana

VAGA

Vage, drustveni zivot ce procvetati. Vama zaista sledi sjajan period i sreca o kakvoj ste do sada mogli samo da mastate. Kada neko ume da voli kao vi onda pre ili kasnije i pronadje nekoga ko ce umeti i znati da uzvrati istom merom.

 

SKORPIJA

Ovo je vreme za vase ciljeve i snove. Budite uporni i verujte u sebe. Uz trud i fokusiranje na ono sto zelite itekako mozete ostvariti svoje ambicije. Bice ovo period tokom kojeg cete doci do svojih ciljeva i moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

 

Strelcevi, da li ste vi spremni za neke radikalne poteze u vasem zivotu? Sledi vam period tokom kojeg cete doci do svog cilja i moci da kazete da ste dobili sve ono do cega vam je zapravo stalo. Srece vam nece faliti u danima pred nama.

 

JARAC

Fokusirajte se na stabilnost u drugoj polovini oktobra. Organizujte svoje ciljeve i napravite plan ka njihovom ostvarivanju. Vasa upornost ce doneti rezultate. Ovo je zaista sjajan period za vas i nema nimalo sumnje da sledi period za promene.

 

VODOLIJA

Sada je vreme da mislite na sebe. Da vam se zelje ostvare, da dodjete do svog cilja i da vam krene na bolje na svim poljima. Razmislite o tome, bice ovo sjajni dani za vas i druga polovina meseca ovog puta donosi srecu.

 

RIBE

Fokusirajte se na emocije u danima koji su pred nama. Razgovarajte o svojim osecanjma i povezite se s voljenima tako sto cete konacno naci vise vremena za one do kojih vam je stalo. Ovaj period moze biti period za uzivanje i za srecu.

Seiten: 1 2