Vazna desavanja tokom narednih sedam dana! Raku stizu prelepi dani, a nekome se vraca osoba iz proslosti!

Vazna desavanja tokom narednih sedam dana! Raku stizu prelepi dani, a nekome se vraca osoba iz proslosti!

20. Oktober 2023 0 Von Lela

Vaga

Drage vage, pred vama je period u kome cete shvatiti nesto sto ce vas oduseviti. Vazna desavanja za narednih sedam dana ce vam otvoriti oci. Vi cete shvatiti da je u vas zaljubljena osoba prema kojoj vec neko vreme vi imate simpatije. Ovo ce dati sansu da poradite na vasem odnosu.

Skoprija

Drage skorpije, pred vama je period u kome cete se razocarati. Vi cete se veoma razocarati u jednog svog prijatelja. Shvaticete da nije iskren prema vama kao sto govori. Ovo ce vas veoma povrediti i ugroziti vase prijateljstvo.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama je jedan miran period. Vi cete u narednih sedam dana dobiti ono sto vam je preko potrebno. Vi cete pre svega dobiti mir i mocicete da uzivate u njemu. U narednim danima imacete priliku da se vise posvetite porodici.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Dragi jarcevi, vazna desavanja za narednih sedam dana vam donose lepe vesti. Vas u narednom periodu ocekuju lepa desavanja kako na poslu, tako i na planu emotivnog zivota. Vas partner ce uciniti nesto sto ce vas oduseviti.

Vodolija

Drage vodolije, pred vama je period u kome necete zeleti da previse vremena provodite u drustvu. Vama je potrebna samoca i mir. Naredni period cete provesti sa svojom porodicom u toplini doma i to ce vam najvise prijati.

Ribe

Drage ribe u narednih sedam dana zvezde su vam itekako naklonjene. Vama ce sve ici od ruke i zato je ovo najbolji period da preuzmete rizik, kao i da donesete vazne odluke.

Seiten: 1 2