CIGANSKI VIKEND HOROSKOP: Rak se raduje, Vagu muče problemi, dok će OVAJ dobiti mir!

CIGANSKI VIKEND HOROSKOP: Rak se raduje, Vagu muče problemi, dok će OVAJ dobiti mir!

23. November 2023 0 Von Leontin Leontin

Ciganski vikend horoskop otkriva svim znacima šta će im se dešavati tokom vikenda…

OVAN

Dragi ovnovi, vikend vam donosi samo mnogo toga lepog. Vama se tokom vikenda neće dešavati nikakve negativne niti loše stvari nego vas očekuje samo mnogo toga pozitivnog. Vi ćete vikend zaista provesti u veoma lepom raspoloženju.

BIK

Dragi bikovi, vama će vikend biti jako naporan. On će vam doneti dešavanja zbog kojih ćete biti pod jako velikim stresom. Nažalost, vama će se desiti niz negativnih stvari i zbog svega toga ćete zaista biti jako nervozni.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će vikend doneti probleme i to ozbiljne. Oni vas očekuju zbog toga što će jedna vaša draga osoba učiniti nešto što ne bi trebala da čini. Tokom vikenda vas ne očekuju željena dešavanja nego ćete se boriti sa nervozom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će vikend biti jako miran. Vama stiže vikend koji će vam doneti preko potrebni mir. Zaista vam se tokom vikenda neće dešavati nikakve loše stvari nego vas očekuje samo mnogo toga pozitivnog i jako lepog.

LAV

Dragi lavovi, vikend vam ne donosi ništa loše. Vas će tokom celog vikenda čuvati zvezde i zbog toga nećete imati nikakvih problema. Vama će zapravo vikend jedino doneti neke manje razloge za sreću. Vi ćete moći da budete zadovoljni sa onim što vas očekuje.

DEVICA

Drage device, tokom vikenda ćete biti pod jako velikim stresom i u to nema nikakve dileme. Ne samo da vas očekuju nesuglasice sa vašim partnerom nego će isto tako i jedna vaša draga osoba učiniti nešto što ne bi trebala da čini.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2