Moraju se suociti sa zivotom:Ovim zodijacima slede teski trenuci!

Moraju se suociti sa zivotom:Ovim zodijacima slede teski trenuci!

23. November 2023 0 Von Dejana

 Nikada ne znamo sta nam nosi novi dan. Neko ce biti tuzan, neko razocaran, neko ce silno da pati…

 

BIK

Vreme je da se suocite sa zivotom. Da se zapitate gde ste pogresili, i jos mnogo toga. Vama je u dubini duse jasno sta je ono sto zelite, ali isto tako i gde ste pri tome pogresili. Vazno je da kazemo da morate nekome reci izvini. Da nekome morate traziti oprostaj.

Naredni period ce biti jako specifican. Vi ste neko ko mora da se ponasa u skladu sa situacijom. Povredili ste nekoga kome je do vas jako stalo. I vi ste toga svesni, svesni ste svoje greske i svega sto ide uz to. No, ono sto moramo da kazemo jeste da gresite sto ste jako sebicni na neki nacin.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Krenite dalje. Prosto, krenite dalje tako sto cete preci i preko svog ponosa i preko svog inata… I reci izvini i oprosti. U tome nema nista lose, jednostavno je. Svi mi pre ili kasnije pogresimo, pa je tako slucaj i sa vama. Naredni period ce doneti mnogo toga ali imajte na umu da ne mogu da se ostvare zelje tek tako. Da je ljudski pogresiti ali i traziti oprostaj. Nista nece biti jednostavno, ali treba uvek da imate na umu da karma postoji.

Suocite se sa zivotom. Priznajte svoju gresku i uradite sve sto je do vas kako bi se ta greska ispravila. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ce konacno sve doci na svoje i da ste neko ko itekako moze da ispravi svoje greske. Nema bas nista lose u tome da sa vremena na vreme kazete izvini. Ljudski je.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2