Desavanja i ljubav:Neko ce doci do svog cilja, a nekome ce srce biti slomljeno!

Desavanja i ljubav:Neko ce doci do svog cilja, a nekome ce srce biti slomljeno!

23. November 2023 0 Von Dejana

  Ljubav moze da iznenadi coveka. Neko ce konacno spoznati sta mu zapravo treba za srecu.

 

 OVAN

Vama je ljubav ono sto fali i ono sto nedostaje. To je jako vazno da kazemo. Doci ce do toga da se neke zelje ostvare, ali ne smete ocekivati mnogo. Bitno je da budete iskreni u svojim namerama i shvatite sta je ono sto vam za srecu treba.

 

 BIK

Konacno ce sve doci na svoje. Vi ste neko ko bi mogao da sazna velike vesti koje ce vam vratiti osmeh na lice. Nemojte misliti da ce biti lako ali iznenadjenja zaista tek mogu da uslede. Pustite da vas vodi vase srce.

 

BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Vi sve mozete kada ste voljeni i kada volite. Ono sto je bitno da znate jeste da dolaze dani za promene. Neko je spreman da vam na svemu bude zahvalan i da vam na svaki nacin dokaze da mu je stalo.

 

RAK

Jako je bitno da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Imajte na umu da su sada pred vama dani kada cete spoznati neciju pravu vrednost. Nemojte zaboraviti da je mnogo toga na vama i da su sada konacno  dosli dani kada cete doci do svog cilja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da ne dizete ruke od svojih zamisli. Itekako je moguce da cete doci do svog cilja. Treba da znate da vas voli jedan rak i da je on iskren u svojim namerama i emocijama prema vama. Mislite o tome.

 

 DEVICA

Jako ste blizu svog cilja kada je posao u pitanju. Moze se vrlo lako desiti da vam na ovom polju sve krene kako treba. No, bitno je da ne obecavate previse i ne ocekujete ono sto ne moze da se ostvari. Budite realni i bicete srecni.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2